Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@15:21:35 GMT

قطعی گسترده اینترنت ثابت و همراه در تهران

تاریخ انتشار: ۳ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۷۶۴۳۶

قطعی گسترده اینترنت ثابت و همراه در تهران

به گزارش خبرنگار مهر، کاربران فضای مجازی صبح امروز از قطعی اینترنت ثابت و اختلال در اینترنت های همراه خبر دادند.

گفته می شود اینترنت ثابت از ساعت ‌۸ و ۳۶ دقیقه تا ۸ و ۴۵ دقیقه به طور گسترده قطع بوده و اختلال هایی در دسترسی و اتصال های داخلی به وجود آمده است.

شنیده ها حاکی از آن است که دلیل این اختلال سراسری قطعی برق در ساختمان LCT شرکت ارتباطات زیرساخت باشد و از آنجا که توزیع اینترنت ورودی کشور در این مرکز صورت می گیرد، اینترنت بسیاری از شرکتها و اپراتورها در کشور با مشکل مواجه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نظیر این اختلال پیش از این و در ماههای گذشته نیز از سوی زیرساخت رخ داده بود.

با پیگیری های خبرنگار مهر از شرکت ارتباطات زیرساخت و وزارت ارتباطات این اختلال تأیید و موقتی اعلام شد و قرار است گزارش نهایی همراه با دلایل فنی این موضوع در اطلاعیه ای از سوی وزارت ارتباطات اعلام و منتشر شود.

پیرامون قطعی امروز اینترنت داخلی و بین الملل، شرکت مخابرات ایران نیز در اطلاعیه ای‌ اعلام کرده است: «با توجه به دریافت گزارش هایی از کاربران در مورد قطعی گسترده اینترنت های همراه و خانگی در تهران و مناطق مختلف به اطلاع می رساند این قطعی ارتباطی به شرکت مخابرات ایران ندارد.»

یکی از مدیران و فعالان حوزه فناوری در یک شرکت دانش بنیان نیز ساعتی پیش در همین رابطه در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت: امروز چندمین بار است که در سال ۱۴۰۱ اختلال برق در ساختمان LCT باعث می‌شود[تقریبا] تمام شبکه کشور تحت تاثیر قرار بگیرد.(ارتباطات داخل کشور و بین الملل). تجهیزات اصلی اغلب شرکت های ارایه دهنده خدمات دسترسی و دیتاسنتر در این مرکز قرار دارد و قلب اینترنت کشور است.

او در ادامه توضیح داده است که اختلال برق در سالن colocation رخ داده و در حال حاضر دسترسی به برخی از تجهیزات میسر نیست. تجهیزاتی که در این سالن قرار دارند برقرار کننده ارتباطات اکثر سرویس دهنده ها باهم هستند.

این مدیر ارشد فناوری همچنین گفته است: البته این روند برای تمام سرویس دهنده صدق نمی کند ولی اکثر سرویس دهنده های خدمات ثابت(adsl و p2p) در همین سالن هستند. تجهیزات شبکه بصورتی ساخته شدند که ۲۴ساعته روشن باشند و شدیدا به تغییر ولتاژ برق حساس هستند. قطع برق باعث می شود که در معرض آسیب قرار بگیرند.

کد خبر 5546743 مهتاب چابوک

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت ارتباطات اینترنت قطعی برق شرکت ارتباطات زیرساخت اینترنت ثابت حاکمیت سایبری تحقیقات علمی شرکت دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گوگل نوآوری فناوری نانو فناوری فضایی ازبکستان شرکت اسپیس ایکس عیسی زارع پور امنیت اطلاعات محقق ایرانی ماهواره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۷۶۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزیابی گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع

ایتنا - رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: برای گوشی‌های وارداتی و تولید داخل، ارزیابی میزان SAR یا استاندارد تشعشعی گوشی تلفن همراه توسط آزمایشگاه‌های مورد تایید سازمان تنظیم مقررات انجام می‌شود.
هر چند توسعه زیرساخت‌های حوزه تلفن سیار نیازمند نصب دکل‌های تلفن همراه در نقاط مختلف شهرهاست، اما هنوز هم بسیاری از مردم بر این باورند که این دکل‌ها دارای تشعشعات مضری برای بدن هستند و آنها را عامل بروز برخی بیماری‌ها مانند سرطان می‌دانند.  

به گزارش ایتنا از ایسنا، تشعشعات موبایل و مخاطرات آن سال‌هاست علی رغم توضیحات مسئولان از جمله دغدغه‌های مردم بوده اما بنابر گفته کارشناسان هنوز آسیب های ناشی از امواج یا تشعشعات فناوری هایی مانند تلفن همراه هنوز در دنیا به یک اجماع واحد نرسیده‌اند و شاید نیاز است سال‌ها بگذرد تا مشخص شود آنتن‌های نزدیک به منزل اشخاص تأثیری داشته است یا خیر؟ ولی به صورت کلی توصیه می‌شود قشر آسیب‌پذیر جامعه مانند کودکان، افراد مسن یا زنان باردار از این نوع تشعشعات دور باشند؛ به همین دلیل سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی کشور (رگولاتوری) بر اساس وظایف خود، در همکاری با سایر سازمان‌های متولی در این حوزه مانند سازمان انرژی اتمی ایران، به طور مستمر تشعشعات آنتن دکل‌ها را به سه روش اندازه‌گیری می‌کند.

در این راستا محمد شمسایی- مدیرکل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه شمال شرق- با انتشار پستی در یک شبکه اجتماعی داخلی بر لزوم اطمینان از استاندارد تشعشعی تلفن همراه تأکید کرده است.

شمسایی در این زمینه تشریح کرد: معمولا برای خرید یک گوشی تلفن همراهِ جدید به بِرند، مدل، سیستم عامل، قیمت، امکانات، زیبایی، و غیره از آن توجه می کنیم؛ اما توصیه بهداشت الکترومغناطیس این است که برای خرید گوشی تلفن همراه، قبل از هر مشخصه، باید از استاندارد تشعشعی گوشی تلفن همراه یا همان SAR اطمینان پیدا کرد.  

موضوعی که امیر محمدزاده لاجوردی- رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی - هم به آن اشاره و گفته است: برای گوشی‌های وارداتی و تولید داخل، ارزیابی میزان SAR توسط آزمایشگاه‌های مورد تایید سازمان تنظیم مقررات انجام می‌شود.

دیگر خبرها

  • اتصال ۲۶۰ روستای بالای ۲۰ خانوار آذربایجان غربی به اینترنت پرسرعت
  • بهره‌مندی ۵۸۰ خانوار روستایی خراسان جنوبی از اینترنت پرسرعت
  • ۴۹۱ شعبه ثابت و سیار رای‌گیری در ۲ حوزه انتخابیه استان زنجان مستقر شد
  • ارزیابی گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه ارزیابی می‌شود
  • حکمرانی داده‌ها در عصر اینترنت اشیاء/ پلتفرم‌ها خود را مالک داده‌ها می‌دانند
  • نخستین محموله خودروهای هیبریدی وارد کشور شد | این خودروها از چه برندی هستند؟ + جزئیات
  • جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج اعلام شد
  • اعلام جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج ایرانی
  • نسل جدید تلفن‌های ثابت ویژه کسب و کارها