Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار کرمان گفت: پیشنهاد تعطیلی پنجشنبه‌های ادارات استان کرمان برای کاهش مصرف برق مورد تایید ستاد مدیریت بحران است و برای تایید به تهران ارسال می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، محمدمهدی فداکار عصر امروز در جلسه ستاد مدیریت بحران استان کرمان با بیان اینکه خاموشی روزانه و قطعی برق بخش کشاورزی و خانگی را با مشکل روبه‌رو می‌کند، اظهار داشت: کشاورزی استان نباید تحت تاثیر قطعی برق قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با ابراز اینکه قطعی برق قطعی آب را به‌دنبال خواهد داشت، ادامه داد: کشاورزان تاکنون در زمینه صرفه جویی و قطعی موتورپمپ‌ها همکاری داشته و تحت فشار هستند و باید صرفه جویی برق انجام شود.

استاندار کرمان با اشاره به اینکه صنعت برق استان در حال سرمایه‌گذاری است، گفت: امسال قطعی برق در صنایع را کمتر داشتیم و مشکلات ایجاد شده کنترل شده است.

وی با بیان اینکه پیشنهاد تعطیلی ادارات استان در پنجشنبه‌ها برای کاهش مصرف برق مورد تایید ستاد مدیریت بحران است، افزود: برای اینکه دچار چالش اجتماعی نشویم پیشنهاد تعطیلی پنج تا شش هفته‌ای پنجشنبه‌های ادارات استان کرمان به تهران ارسال می‌شود، تا صرفه جویی برق صورت بگیرد.

وزیر صنعت: برنامه‌های تأمین برق در 10 سال گذشته اجرایی نشده استرکورد شبانه مصرف برق شکسته شد/ لزوم صرفه جویی مردم به ویژه در ساعات 20:30 تا 23

حمیدرضا حبیبی مدیر عامل شرکت برق منطقه‌ای کرمان نیز در این جلسه با بیان اینکه صنعت برق کشور با ناترازی مواجه شده، اظهار داشت: حدود 14 تا 15 هزار مگاوات ناترازی برق داریم.

وی با اشاره به اینکه تراز برق استان کرمان مثبت است، گفت: با این وجود ما به شبکه برق کشور متصل هستیم و این ناترازی ما را هم تحت تاثیر قرار می‌دهد.

مدیر عامل شرکت برق منطقه‌ای کرمان با بیان اینکه پیش‌بینی می‌شود تا 15 شهریور مشکل ناترازی برق را داشته باشیم، افزود: حدود 30 مگاوات مصرف برق ادارات استان است و پیشنهاد داریم تعطیلی پنجشنبه‌ها در استان کرمان اعمال شود.

انتهای پیام/511/ی

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان کرمان استان کرمان پیشنهاد تعطیلی ادارات استان استان کرمان صرفه جویی مصرف برق قطعی برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۷۱۰۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات طرح تقسیم تهران از زبان استاندار

استاندار تهران با اشاره به نام شهرستانهای غربی و جنوب شرقی استان تهران، جزئیات و ملاک‌های مورد مطالعه برای تقسیم استان‌های غربی و شرقی تهران را تشریح کرد.

به گزارش ایسنا، علیرضا فخاری، در تشریح موضوع تشکیل دو استان غربی و شرقی تهران گفت: دو منطقه در این طرح وجود دارد که در غرب شهریار، ملارد، بهارستان و پرند شهرهای این بخش و در حوزه جنوب شرقی نیز ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک جزو محدوده‌هایی است که این ۴ شهرستان مشمول طرح جداسازی می‌شوند.

تطبیق طرح تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران با شرایط امروز جمعیتی

وی افزود: مطالعات این طرح مدت زیادی است آغاز شده و باید با شرایط امروز جمعیتی طرح را منطبق کنیم. براساس سرشماری هوایی که از گذشته داریم در غرب استان تهران نزدیک به ۳ میلیون نفر ج​​​​​معیت داریم و در جنوب شرقی استان هم یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت داریم، لذا به لحاظ گسترش جمعیت باید ملاحظاتی را در نظر بگیریم.

تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد

استاندار تهران ادامه داد: ملاحظات سرزمینی، جمعیتی و جغرافیایی هر دو منطقه و چگونگی تأمین زیرساخت‌ها بسیار مهم است. بی‌تردید تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد و قطعا باید مطالعات میزان خدماتی که مردم باید در هر دو استان بگیرند، کامل شود. باید مباحث اقلیمی و جمعیتی هم به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد.

فخاری تأکید کرد: ترکیب‌بندی جمعیتی در بخش غربی استان تقریبا باعدم تجانس همراه است و در بخش جنوب شرقی دارای تجانس است و به لحاظ گویش و سایر مولفه‌هایی که تاثیرگذار است همانند مولفه‌های اجتماعی، ممکن است در نقاطی ناهمگونی و در جاهایی همگونی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه باید همه مولفه‌ها در مطالعات به خوبی دیده شود، اظهار کرد: نکته مهم این موضوع است که باید تصمیمات موجب آسایش و آرامش مردم باشد و تقسیمات باید به گونه‌ای باشد که در نتیجه مردم در رفاه نسبی با ایجاد تعادل در تأمین نیازمندی‌ها و رفع مطالبات قرار بگیرند.

استاندار تهران افزود: بنابراین تقسیم مدیریتی که هدف اجرای این طرح است و از این طریق نظام مدیریت را مقداری کوچک‌تر می‌کند، باید قابلیت دسترسی داشته باشد، همچنین باید به لحاظ ماهیتی و یک امر الزامی محقق شود و اگر این موارد محقق شد در امر تقسیمات موفق هستیم.

دیگر خبرها

  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • تعطیلی پنجشنبه‌ها مراودات اقتصادی را به سه روز کاهش می‌دهد
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • کاهش ۱۰۰ میلیمتری بارش برف و باران در تهران/ لزوم صرفه‌جویی در مصرف آب
  • موافقت رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه
  • جلسه رفع موانع تولید استان در واگن های زرند
  • دستور کاهش مصرف آب در ادارات دولتی
  • جزئیات جدید از تشکیل استان‌های غربی و شرقی تهران
  • جزئیات طرح تقسیم تهران از زبان استاندار